Historie van VIPXL taxi service

Ik, Jacco Dol, ben al vanaf mijn 17e jaar zelfstandig ondernemer. Eerst als groenteboer en sinds 1996 in de taxi branche. Ik begon met een 1/3 TCA deel onder het taxinummer 542 wat ik in 2000 heb verkocht. Daarna ben ik met mijn zwager Willem Drieling onder de door hem verzonnen naam VIP XL Taxiservice door gegaan. We wilden de zakelijke markt proberen te pakken en dat is ons aardig gelukt. Willem stopte helaas in 2002 als taxi ondernemer en ik ben alleen verder gegaan onder de naam VIP XL Taxiservice.

Wij werken samen met wat andere kleine taxi ondernemers in Amsterdam en Almere. Per dag rijden wij gemiddeld met zo'n 20 auto's op de weg om de kwaliteit van ons bedrijf hoog te houden.

Buiten onze particuliere klanten zijn onze zakelijke referenties o.a.;

Arvato Service, de Bastion Hotels in Amsterdam/Hoofddorp/Zaandam, Brasserie Paardenburg, Cafe De Punt,Doughty Hanson & Co (Londen), De Hogeschool van Amsterdam, Vattenfall (Zweden), HIP, HME Group, Hotel Abcoude, Klok Beheer, McDonalds Holding,Nuon, Restaurant Blaauw, Restaurant De Eendracht, Restaurant Hotel De Nederlanden, Russell Reynolds.