Welkom

VIP XL is een jong, dynamisch bedrijf, maar een begrip in de zakelijke taxiwereld. We zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer op maat, maar ook de particuliere klant kan gebruik maken en genieten van de kwaliteit en service die VIP XL geeft aan haar klanten, want service en kwaliteit staat bij ons voorop.

We zijn gespecialiseerd in airport transfers van en naar Schiphol Amsterdam, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Liege Airport, Brussel Airport, Charlois Airport, Weeze Airport en Dusseldorf Airport.

Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten beschikbaar. Chauffeurs van VIP XL zijn altijd correct gekleed en de auto's voorzien van airconditioning en GPS navigatiesysteem. "Uw specialist in personenvervoer"

Of het nou gaat om een taxi naar de luchthaven, shuttle service voor uw bedrijf, voor een beurs of juist een op maat geleverde dienst, is onze specialiteit.

Als taxionderneming voelen wij ons sterk betrokken bij het welzijn van het milieu. Duurzaam ondernemen en het terugdringen van emissienormen hebben onze nadrukkelijke aandacht. Nagenoeg alle voertuigen die door VIP XL worden ingezet voldoen aan de strenge milieueisen.

Bij investeringen in nieuwe voertuigen kijken we zelfs nog verder vooruit en houden we rekening met altijd weer de nieuwste ontwikkelingen rondom milieuvriendelijkheid. Ons wagenpark bestaat dan ook over het algemeen uit Mercedes Hybride Bleu Tec, omdat het milieu ons ook aangaat!

Vip xl taxi service en Abcouder taxicentrale is een bedrijf KvK 39076444